Goede doelen

WebWinkelWesterkwartier biedt lokale goede doelen de mogelijkheid om bezoekers van de webwinkel te doneren voor de onderstaande projecten.

WebWinkelWesterkwartier zorgt ervoor dat de bijdrage namens u of anoniem wordt overgemaakt naar de Voedselbank. De klanten van de Voedselbank danken u hartelijk.

Voedselbank Westerkwartier

Voedselbank Wterkwartier biedt noodhulp aan mensen die financieel niet of nauwelijks in staat zijn om in hun levensonderhoud te voorzien. Om in aanmerking te komen voor hulp van de voedselbank moet je financieel echt niet rond kunnen komen. Maar er is meer waar je aan moet voldoen om wekelijks een pakket met levensmiddelen te krijgen. Zo moet je een vaste woon- of verblijfplaats hebben in de gemeente Westerkwartier.

Zo’n 100 vrijwilligers zorgen ervoor dat voedsel wordt opgehaald, pakketten worden samengesteld en klaargezet voor de klanten die de pakketten wekelijks komen halen.

Kledingbank Maxima Westerkwartier

Kledingbank Maxima Westerkwartier is een modezaak waar je kunt winkelen zonder portemonnee. Twee keer per jaar krijgen mensen met een (te) kleine beurs een kledingkaart waarmee ze 15 kledingstukken naar keuze kunnen uitkiezen in de winkel. De inbreng van kledingstukken voor Maxima bestaat uit restanten van kledingwinkels, gloednieuwe kleding dus, en zo goed als nieuwe inbrengkleding van particulieren. Voor kinderen is alles nieuw.

Zo’n 20 vrijwilligers zorgen ervoor dat de winkel er telkens tiptop uitziet en de klanten prettig kunnen winkelen.

Doneren?

Bedrag